تبلیغات
مقاله ی آزاد

امروز قصد دارم 10ماده ی غذایی را به شما پیشنهاد کنم که از سرطان جلوگیری می کند.

این مطلب خوشمزه است و برای آن دسته از دوستانی که میخواهند با یه تیر دو نشونه بزنند مهمه

البته این ادعا را ندارم که خود این مطلب را نوشته ام این مطلب را سایت یاهو وارد کرده بود و من هم آن را برای شما ترجمه کردم.

ترجمه شده توسط میثم صیامی در وبگاه مقاله آزاد

متن

آیا واقعآ غذا های ضد سرطان عکس العمل خوبی دارند؟

رول درام(پزشک)گفت:بله واقعآ کار میکنند البته هنوز تحقیقات در حال انجام است.و در بعضی موارد هنوز کارشناسان نمیدونند که این کار دقیقآ چگونه انجام میشود.ولی نشانه هایی را در میوه ها و سبزیجاتی پیدا کردند که دارای مواد غنی و ارزشمندی است و  به این نتیجه رسیده ایم که سبزیجات و میوه ها نقش بسیار مهمی در جلوگیری از بروز تومور ها و حتی جلوگیری از رشد آن ها را دارند.در اینجا اضافه میکنم کسانی که میخواهند از سرطان جلوگیری کنند این نوع غذا ها را به سبد غذایی خود اضافه کنند.

کپی برداری با نام ترجمه کننده و وبلاگ به صورت لینک دادن مجاز است.


1-زغال اخته -تمشک-توت فرنگی:

این نوع مواد و به طور کلی میوه هایی که دارای رنگ تیره هستند میتوانند تا حد خیلی زیادی بدن شما را در برابر سرطان مقاومت دهند.اخیرآ محققان در دانشگاه فلوریدا به این نتیجه رسیدند که موادمختلف در توت فرنگی توانسته است مواد سرطانی داخل بدن اشخاص را تا حد زیادی نابود کند.

این نتیجه از آنجا بدست آمد که وقتی محققان انگور و توت فرنگی و انگور سیاه را کاشتند و کشت کردند.دیدند که توت فرنگی در کشت سلولی خود شامل موادی است که باعث از بین رفتن توور ها در قسمت کبد میشود.

وزغال اخته در زنان آن ها را از بروز بیماری تخمدان محافظت کرده است.البته این مطالعات در انجمن شیمی آمریکا به اثبات رسیده است.و در این انجمن به اثبات رسید که وقتی این مواد به تغذیه میرسیدند و شیمی درمانی پلاتین کردند ششبرابر تومور ها از بین رفته بودند البته در مقایسه با بیماران معمولی.

خواص ضد سرطان این مواد محققان را به طوری شگفت زده کرد که میگویند به زودی مکمل هایی از این مواد را در داروسازی بکار خواهند برد.

این نکته الزامی است که پوره و کنسرو توت فرنگی نیز این تاثیر را دارند.

2-چای سبز

یکی از اولین گیاهانی که برای محققان مواد ضد سرطانیش به اثبات رسید چای سبز است.

البته چای سبز نقش به سزایی در از بین بردن تومور هایی دارند که در سرطان سینه ی زنان مشاهده میشود.

با استفاده از این خواص محققان حالا میدانند که چرا این مادهی شناخته شده به نام  EGCG  که مهار شده است از سرطان سینه که این مطالعه را در دانشگاه می سی سی پی انجام داده اند.

و آن ها پی بردند که نوشیدن روزی دو فنجان از این ماده سبب این عمل میشود.

3-سیر

مطالعات زیادی (بیش از 30 مطالعه تا امروز) نشان میدهد مه سیر دارای مواد ارزشمند ضد سرطانی است. که قویترین شواهد از این ماده روی سرطان گوارش را نشان میدهد.

البته مطالعان این مطلب را اثبات میکنند که سیر نقش به سزایی در از بین بردن تومور های سرطان پستان و پروستات میباشد.

بنا به گفته ی موسسه ی ملی (آمریکا) سرطان: در تجزیه و تحلیل هفت آزمایشی که آن ها در مطالعات جمعیتی بزرگ زنان میانسال کردند نشان داد آن دسته از زنانی که به طور منظم سیر مطرف میکنند 50 درصد کمتر دچار بیماری هایی از قبیل سرطان معده و روده ی بزرگ میشوند.

دانشمندان به این موضوع دست پیدا کردند که دو ماده ی مهم در سیر به نام های                allicin and allyl sulfur (آلیسین و آلیل گوگرد) کار مهمی را در از بین بردن سرطان در دو گونه ی انسانی و حیوانات دارد.

محققانبه این نتیجه رسیدند که سیر خورد شده نقش به سزایی در از بین بردن سرطان ها دارد

4 کلم بروکلی

دانشمندان بریتانیایی(شامل کل بریتانیای کبیر) در مطالعه مردانی که سرطان پروستات داشتند به این نتیجه رسیدند که  رشد تومور در مردانی که 4 بار در هفته کلم بروکلی استفاده میکردند متوقف شده است.

همچنین مطالعات نشان داد که خوردن کلم بروکلی در مردان بیشتر از سایر سبزیجات تاثیر میگذارد.

5-پیاز و تره فرنگی:

موسسه ی بین المللی سرطان در مطالعه ای که روی مردم جنوب اروپا انجام داد به اثبات رساند که چون مردم این مناطق از سبد غذایی بالای سیر برخوردارند نسبت به سایر مردم اروپا کمتر دچار این عارضه میشوند.

پس همیشه سویا بخورید.

6-گوجه فرنگی

محقق Edward Giovannucci در دانشگاه هاروارد به این نتیجه رسید که لیکوپن ماده ی موجود در گوجه سرطان های مختلفی از جمله پروستات ریه پستان و سرطان کولون را کاهش میدهد.

پس از آن  FDA  در انجام تحقیقات خود با این موضوع مخالفت کرد که در انجام تبلیغات از برچسب هایی انجام نمیشود که این موضوع را حاکی میشوند.

خبر خوب:کلوپن موجود در گوجه ی پخته مثل سس قرمز و رب بسار بیشتر است و این خبر خوبی است واسه اون دسته از عزیزانی که ماکارانی را با سس قرمز میخورند.

7-رسروراترول

محققان بر این باورند که رسروراترول(نوعی انتی اکسیدان)موجود در شراب قرمز خیلی بیشتر از خود انگور میباشد.

تحقیقات نشان میدهد این ماده دارای شبکه ی قدرت مند ضد سرطان میباشد.تیم مطالعاتی در باره ی این ماده هنوز مطمئن نبوده و مطالعات بیشتری انجام میدهند اما اخیرآ در دانشگاه نبرسکا تحقیقی در این باره به چاپ رسیده است که این ماده رشد تومور هایی که منجر به سرطان پستان میشود را تا حد زیادی نابود کرده است. واین ماده جلوی استروژن را در پیشروی سرطان پستان میگیرد.اما تحقیقاتی که در دانشگاه بیرمنگام انجام شد که روی موش ها بود نشان داد که تا حد 87 درصد جلوگیری در سرطان پروستات را نشان میدهد.

مشکل این کار اعتیاد به الکل است و اگر شما روزی یک لیوان بخورید خوب است.

 مقاله آزاد : خوردن انگور بهتر است.

8-سویا

ماده ای به نام genistein در سویا وجود دارد که از بروز سرطان های هورمونی جلوگیری میکند.

همچنین سویا حاوی پروتئین های دخیل در بروز سرطان میباشد.برای بدست آوردن مقدار مناسب ضد سرطان این ماده شما روزانه 50 گرم از این مواد را احتیاج دارید.مانند دانه های تازه ی سویا که امروزه با نامedamame موجود است.به علاوه سویای خشک و بو داده نیز کمک میکند

محققان بر این باورند که مکمل های حاوی ایزوفلاون همان کار سویا را انجام نمیدهند

9-زرد چوبه:

زرد چوبه به عنوان ماده ی شناخته شده ای در بین مردم هند و غذا های آسیایی است.
کورکومین(آنتی اکسیدان) نام ماده ای مفید در زرد چوبه است که تاثیر زیادی در از بین بردن سرطان دارد.

دانشمندان در دانشگاه ایالتی اوهایو نشان دادن کورکومین نقش مهمی در تمامی مراحل رشد تومور از هر نوع سرطانی ایفا میکند.همچنین محققان در انگلیس و فرانسه نیز به این موضوع پی بردند که این ماده رشد سرطان را کند میکند.

لازم به ذکر است که شما بهتره یک قاشق غذا خوری این ماده را به موادی چون سوپ سالاد گوشت و سس و غذاهای پاستا اضافه کنید.

مراقب باشید چون دانشمندان امریکایی به این نتیجه رسیدند که این ماده در لوله ی آزمایشگاه و روی حیوانات خوب است و برای خوردن آن باید به پزشک خود مراجعه کنید.

 

ترجمه شده توسط میثم صیامی در وبگاه مقاله آزاد

 

 



برچسب ها : سرطان , سرطان پروستات , سرطان سینه , سرطان پستان , سرطان روده ی بزرگ , گیاهان ضد سرطان , تغذیه ی ضد سرطان , 10راه کار ضد سرطان , دوری از سرطان , تآثیر گیاهان در سرطان , تاثیر گیاهان در سرطان , توت فرنگی و سرطان , آنتی اکسیدان , مواد حاوی آنتی اکسیدان , مواد حاوی انتی اکسیدان , انتی اکسیدان , زرد چوبه , زرد چوبه در سرطان , تاثیرات چای سبز , خوردن چای سبز , تاثیرات سیر , خوردن سیر , خواص چای سبز , خواص سیر , خواص کلم , خواص کلم بروکلی , کلم برکلی در سرطان , پیاز و سرطان , خواص پیاز , خواص در سرطان , تاثیرات پیاز در سرطان , گوجه فرنگی , تاثیرات گوجه فرنگی , گوجه , گوجه در سرطان , خواص گوجه فرنگی , شراب , شراب قرمز , سویا , مقاله آزاد , تاثیرات سویا , خواص سویا , تاثیرات زرد چوبه , خواص زرد گوبه , خواص زرد چوبه ,